Što je to boja za kosu na bazi ulja i koje su njene prednosti kod bojenja plave kose? Što je to boja za kosu na bazi ulja i koje su njene prednosti kod bojenja plave kose?

Boja za Kosu Na Bazi Ulja za Plavu Kosu - Uputstva i Savjeti

Što je boja za kosu na bazi ulja i zašto ju upotrijebiti kada bojite kosu iz smeđe u plavu? Ovo su 4 prednosti boja na biljnoj bazi!

Što je to boja za kosu na bazi ulja i koje su njene prednosti kod bojenja plave kose?

Ne možete ne primijetiti da je plava kosa vrlo popularna i da ne pokazuje znakove izlaska iz mode. Većina ljudi često se pita je li moguće *obojiti kosu u plavo* čak i ako je njihova prirodna boja tamna? Jednostavan odgovor bio bi da, a mi ćemo vam reći zašto vam boja za kosu na bazi ulja može biti najbolji saveznik pri *prelasku iz brinete u plavušu*.

Što je boja za kosu na bazi ulja?

Sjajna je vijest to da je došlo do velikog napretka u formulama osmišljenima za *bojenje tamne kose u plavu*: a taj je napredak trajna boja za kosu na bazi ulja! Ovaj iskorak u razvoju manje štetnih *boja za kosu* dogodio se zahvaljujući upotrebi zaštite u obliku prirodno hranjivog biljnog ulja. Odavno je poznato da su biljna ulja odlična za regeneraciju kose i hidrataciju kože. Sada su stručnjaci u Garnieru otkrili da mogu učiniti mnogo više. Boja za kosu Olia temelji se na koncentraciji od 60 % biljnih ulja, a njezin sustav oslobađanja ulja zapravo pomaže u pojačavanju procesa bojenja. Izuzetno je dobra za vašu kosu zato što ovaj novi način bojenja ne zahtijeva upotrebu amonijaka, koji djeluje tako što otvara kutikulu dlake i omogućuje boji da prodre. Specijalni sustav oslobađanja ulja kojim se koristi boja za kosu na bazi ulja znači da i dalje možete očekivati istu izražajnu boju, a ujedno i njegu za svoju kosu.

Četiri prednosti upotrebe boje za kosu na bazi ulja za bojenje plave kose

Ne isušuje kosu i ne kvari taj divni sjaj. Zapravo, Olia je bogata formula koja pruža njegu, vidno poboljšava kvalitetu kose i aktivno potiče mekoću i vitalnost

Ljepota boje za kosu Olia na bazi ulja u tome je što je ovo formula bez amonijaka i divno miriše. To znači da prodorna snaga ulja zapravo može povećati snagu i fleksibilnost vaše kose. Srećom, ovo važi čak i kada *bojite kosu u plavo* s početnom točkom u obliku prirodno tamne kose.

*Bojenje kose u plavo* formulom na bazi ulja kao što je Olia ugodno je iskustvo za osjetila! Nestao je miris amonijaka, zamijenio ga je nježni cvjetni miris. Baršunasta kremasta tekstura bez kapanja eliminira nered pri postupku, a bočica proizvoda Olia u obliku kapi lijepo pristaje na dlan za precizno nanošenje.

Maksimalni učinak boja Olia pruža snažno prekrivanje, što je sjajno kada iz smeđe i iz tamnih boja kose prelazite u plavo, kao i do 100 % prekrivanje sijedih.

Dakle, čak i s tamnom kosom, samo odaberite nijansu, uzmite svoj paket Olia i možete se radovati sjajnoj novoj plavoj boji.