Kako skinuti boju za kosu s lica? Lako je ako slijedite naše upute u pet koraka Kako skinuti boju za kosu s lica? Lako je ako slijedite naše upute u pet koraka

Kako skinuti boju za kosu s lica? Lako je ako slijedite naše upute u pet koraka

Kako skinuti boju za kosu s lica?
1: Prikupite nekoliko predmeta.
2: Reagirajte brzo.
3: Sapun i voda.
4: Piling.
5: Sredstvo za čišćenje na bazi ulja i hidratantna maska tijekom noći.

Kako skinuti boju za kosu s lica? Lako je ako slijedite naše upute u pet koraka

Kako u žurbi *skinuti boju s lica*? Je li vam užitak bojenja pokvaren mrljama od boje? Bojenje kose uvijek je zabavno, ali se lako može pokvariti malim nezgodama. U tom slučaju samo slijedite naših pet jednostavnih koraka za otklanjanje ovih nezgoda.

Prvi korak: priprema za smanjivanje nezgoda

Pripremite se tako što ćete posložiti sav pribor neophodan za *skidanje boje s lica* u slučaju prolijevanja manje količine: krpu za lice, blazinice, sapun, piling za lice, sredstvo za čišćenje na bazi ulja i hidratantnu masku.

Drugi korak: brzo reagirajte

Odmah upotrijebite vlažnu krpu za čišćenje zalutale boje koja završi na licu tijekom bojenja. Na ovaj način nećete potpuno ukloniti boju, ali ćete smanjiti mrlju. Zatim, nakon ispiranja, nanošenja regeneratora i sušenja kose, brzo provedite plan ako vidite zalutale mrlje.

Treći korak: sapun i voda, najjednostavnije i najbolje rješenje

Upotrijebite uobičajeno sredstvo za pranje lica, a zatim ga isperite. Ovo bi vam uvijek trebala biti prva linija obrane za *uklanjanje boje s lica*. Za skidanje boje s odjeće, primijenite isti princip. Potopite odmah u vodu, prethodno nanesite sredstvo za uklanjanje mrlja i operite kao i obično.

Četvrti korak: sljedeće, piling

Piling je namijenjen uklanjanju mrtvih stanica s površine kože. Ako se upotrijebi odmah nakon pranja sapunom i ispiranja, uklanja suhe stanice koje su upile boju te ostavlja čistu kožu.

Peti korak: Na kraju, sredstvo za čišćenje na bazi ulja i hidratantna maska preko noći

Što učiniti ako na vašoj koži i dalje postoji mrlja od boje za kosu? Dobro umasirajte sredstvo za čišćenje na bazi ulja pa stavite bogatu hidratantnu masku preko noći. Probudit ćete se uz svoju divnu novu nijansu kose i čistu kožu bez mrlja!

Zašto je neophodno skinuti boju s lica?

Manje su nezgode moguće. Bez obzira na to želite li izrazito plavu s bojama Olia, isprobati smeđu nijansu iz palete Color Naturals ili sjajan novi izgled uz Color Sensation, ovi će savjeti riješiti sve probleme. Ako je ovo sve novo za vas, pogledajte videozapis ,,HowTo” na Garnierovom YouTube kanalu da biste vidjeli koliko je to lako.