Kako postići lijepu plavu kosu u 4 jednostavna koraka: vodič koji je lako slijediti Kako postići lijepu plavu kosu u 4 jednostavna koraka: vodič koji je lako slijediti

Kako Postići Lijepu Plavu Kosu u 4 Jednostavna Koraka? - Garnier

Ni u snu ne biste preskočili ritual njege kože, zašto bi onda bilo drugačije s kosom? Pratite naš praktični vodič u četiri koraka za savršeno plavu kosu.

Kako postići lijepu plavu kosu u 4 jednostavna koraka: vodič koji je lako slijediti

Ni u snu ne biste preskočili ritual njege kože, a ako imate *plavu kosu*, isto bi trebalo vrijediti i za vašu kosu. Kada ga uspostavite, *ritual njege plave kose* postaje običaj, a vi ćete uživati u blagodatima blistavih i prelijepih uvojaka koji stalno izgledaju zdravo i sjajno. Evo četiri koraka za pomoć u njezi kose.

Upotrebljavajte proizvode za ravnomjernu boju
Pružite kosi hranjivost i hidrataciju
Neutralizirajte tonove nakon bojenja
Oblikujte kosu bez oštećenja

Imajte savršenu plavu kosu u četiri koraka

Prvi korak: Ujednačite boju

Kosa može izgubiti sjaj u slučaju nepravilne njege, ali na svu obojenu kosu, uključujući i *plavu kosu*, lako utječu sunce, plivanje ili temperaturne razlike tijekom dana. Započnite s bogatom kremastom formulom za obojenu kosu poput Garnier Color Sensation kao prvi korak prema nevjerojatnom sjaju i koristite posebne preparate za njegu plave kose koji sprečavaju žuti ili narančasti odsjaj. Ljubičasti tonovi odličan su način za sprječavanje crvenog odsjaja.

Drugi korak: Pružite kosi hidrataciju, kao i koži

Baš kao i koži, tako je i vašim raskošnim plavim uvojcima potrebna svakodnevna hidratacija. Bez obzira na to jeste li potpuno prirodna plavuša, imate li pramenove, balayage ili ste obojena plavuša, upotrijebite boju za kosu s nježnim i osnažujućim učinkom, poput Garnier Olia na bazi ulja, ako želite postići nekoliko nijansi svjetliju boju. Uvijek koristite proizvode iz kompleta za bojenje za oporavak i zatvaranje kutikule dlake.

Treći korak: Neutralizirajte svoju nijansu

Promjena u plavu boju može biti uzbudljiva, pa čak i transformirajuća, zato želimo da rezultat izgleda što živopisnije, zdravije i prirodnije. Kada odaberete savršenu plavu boju koja odgovara vašem tonu kože, odvojite minutu i pogledajte neutralizirajuće regeneratore Garnier koji će očuvati vašu nijansu točno onakvom kakvu želite.

Četvrti korak: Oblikujte bez topline

Važno je zaštititi kosu od topline: kosa je slaba i može se oštetiti ako prekomjerno koristite sušilo ili glačalo, a ta oštećenja mogu biti posebno vidljiva na plavim uvojcima. Za svaki slučaj najbolje je da ne zagrijavate kosu prečesto ili barem koristite sprej za zaštitu od topline prije nego što počnete. Ovo će održavati vaše vrhove zdravima, a kosu sjajnom – pritom će i vaša obojena kosa duže ostati blistava!

Zašto bi trebalo upotrebljavati proizvode s prirodnim sastojcima?

Kada birate regeneratore i ostale proizvode za njegu kose, tražite li proizvode koji sadrže prirodne sastojke? Sve više ljudi postaje svjesno snage prirodnih ulja i proteina u povrću, poput avokada, i cvijeću, poput suncokreta i divlje ruže, ili čak ulja pšeničnih klica kao odličnih alata za pružanje hranjivosti obojenoj kosi. Kada se ovi sastojci vješto pomiješaju u određenu formulu za plavu kosu, pružaju dodatnu hranjivost i njegu te pomažu u održavanju zdravog izgleda kose i bogatih tonova plave boje.

Naoružani ovim planom u četiri koraka, u trenu ćete biti na putu prema postizanju i održavanju savršene plave kose!