first fixed slider

   

GAR SKINCycling LP 1200x846 01
Skin cycling je rutina njege kože zasnovana na cikličnoj upotrebi tri različita proizvoda- čije se korištenje izmjenjuje svake tijekom 4 uzastopnih večeri: prvu večer koristi se sredstvo za piling kože, drugu večer proizvodi na bazi retinoida te treću i četvrtu proizvodi za obnovu kože. Zahvaljujući ovoj rutini, možete uživati u blistavoj, glatkoj i koži podmlađenog izgleda. Pročitajte zašto dermatolozi vole ovu rutinu i kako pravilno njegovati kožu sukladno ovom trendu

   

GAR SKINCycling LP 1200x846 02
Piling je prvi i osnovni korak skin cyclinga. Da bi se postigao, primjenjuju se proizvodi s voćnim ili enzimskim kiselinama koje će doprinijeti uklanjanju odumrlih stanica kože i poboljšanju njene teksture. 

   

GAR SKINCycling LP 1200x846 03
Retinol, odnosno aktivni oblik vitamina A, jedan je od najjačih sastojaka protiv starenja kože koji poboljšava elastičnost kože, smanjuje vidljivost bora, hiperpigmentacije i ožiljke od akni tako što zaglađuje strukturu kože.

   

GAR SKINCycling LP 1200x846 04
Ovo je vrijeme za obnovu hidrolipidnog sloja i hidrataciju kože. Izaberite sveobuhvatnu rutinu njege za regeneraciju i hidrataciju.

   

GAR SKINCycling LP 1200x846 05
Jutarnja njega je dodatni korak u skin cyclingu koji dopunjuje četvorodnevni ciklus dodatnom zaštitom od UV zraka. Zašto ju je važno primjenjivati?

Slobodni radikali su jedan od glavnih uzroka prijevremenog starenja kože, jer izazivaju degradaciju kolagenih i elastinskih vlakana, koja čine kožu čvrstom i elastičnom, kao i razgradnju hijaluronske kiseline i lipida.

Tijekom dana je zaista važno adekvatno hidratizirati kožu te dosljedno provoditi fotoprotekciju. Savjetuje se primjena i hidratantne kreme laganije ili bogatije teksture te potom primjena kreme sa SPF 30+ ili više, naglašava Paola Đurinec, dr. med., specijalista dermatovenerologije.