first fixed slider
Garnier 1

PROŠLI SMO VREMENSKI TEST

La Lotion Garnier stvorio je u Francuskoj 1904. godine Alfred Amour Garnier i bio je prvi patentirani tonik za kosu na bazi biljnih sastojaka. Tijekom desetljeća Garnier je proširio svoj portfelj, između ostalog, na proizvode za njegu kože i ojačao imidž stručnjaka za prirodne ljepote zahvaljujući jedinstvenim metodama u borbi protiv nečistoća, akni, UV zračenja i znakova umora.

NAŠA SNAGA DOLAZI IZ PRIRODE

Garnier je poznat po tome što kombinira velikodušnost prirode - voće, sjeme, pupoljke i cvijeće - s učinkovitom njegom kože i kose. Aktivni sastojci se ekstrahiraju zahvaljujući temeljitim istraživanjima i tehnološkim rješenjima koja uzimaju najbolje od moći i mogućnosti prirode.

Garnier 2
Garnier 3

TVOJA PRAVA LJEPOTA

Doista moderna ljepota temelji se na vašem pozitivnom stavu i zdravom izgledu. Pokušaj sakriti tko ste zapravo nije u skladu s filozofijom marke Garnier. Postajete najatraktivnija verzija sebe kada se brinete o sebi i kada iz nje crpite pozitivne emocije koje možete podijeliti s drugim ljudima.

GARNIER GREEN BEAUTY

Kao prirodna marka broj #1 na svijetu godinama poslujemo u ime ljepote - kako naše, tako i ljepote planete Zemlje. Zelene obaveze kompanije Garnier početak su putovanja u održivu, zelenu budućnost i nadamo se da ćete nas pratiti na tom putovanju. Cjelovito djelujemo u okviru: solidarnih izvora sirovina, poboljšanja biorazgradivosti formula, proizvodnje ambalaže od recikliranih dijelova, kao i unutar uporabe električne energije iz obnovljivih izvora energije koja se koristi u našim industrijskim pogonima.

Garnier 4
Garnier 5

SVI IMAJU PRAVO NA LJEPOTU

Garnier je međunarodna marka s velikom stručnošću koja u svom portfelju ima proizvode za njegu kose i kože. Želimo pružiti proizvode prilagođene potrebama svake žene i muškarca širom svijeta, a također ponuditi inovativna rješenja za njegu po cijeni koja je privlačna svakom potrošaču.