Linija proizvoda Garnier Ambre Solaire

Zaštita tijela od sunca

Ambre Solaire razvio je kompletan asortiman proizvoda koji pomiču granice ugodnosti upotrebe, ne praveći kompromise kad je riječ o zaštiti.

SAZNAJ VIŠE
Zaštita tijela od sunca

Zaštita lica od sunca

Zaštitite svoju kožu lica od sunčevih zraka pomoću krema za lice Ambre Solaire.

SAZNAJ VIŠE
Zaštita lica od sunca

Zaštita djece od sunca

Delikatna dječja koža zaslužuje najbolju zaštitu. Linija za djecu Ambre Solaire posebno je napravljena kako bi zaštitila nježnu dječju kožu.

SAZNAJ VIŠE
Zaštita djece od sunca

Njega nakon sunčanja

Nakon izlaganja suncu osvježite kožu proizvodima Ambre Solaire za poslije sunčanja. Hidratizirajte i njegujte kožu nakon izlaganja suncu kako bi se boja što dulje održala.

SAZNAJ VIŠE
Njega nakon sunčanja

Samotamnjenje

Preplanulost prirodnog izgleda, koja traje do tjedan dana dok ujedno hidratizira kožu i pruža joj zavidan zlatni sjaj.

SAZNAJ VIŠE
Samotamnjenje

NAŠE NAPREDNE FORMULE ZA ZAŠTITU OD SUNCA S PATENTIRANOM TEHNOLOGIJOM ŠTITE VAS I VAŠE NAJBLIŽE

465_328_01.jpg

BUDITE ZAŠTIĆENI NA SUNCU

Formule proizvoda Sensitive Advanced u sebi spajaju učinkovitost i optimalnu toleranciju kože osjetljive na sunce. Ispunjavaju šest uvjeta:
• širok raspon fotostabilne zaštite
• vrlo visoka zaštita od sunca SPF50+
• hipoalergenske formule
• dermatološki ispitane
• bez mirisa

465_328_02-SRB-CRO.jpg

KAKAV JE UTJECAJ UV I INFRACRVENOG ZRAČENJA?

Ultraljubičasto (UV) zračenje je štetno, ali jeste li znali da infracrveno zračenje čini 54% ukupnog zračenja, koje može biti podjednako štetno?

BUDITE ZAŠTIĆENI NA SUNCU

"UVB zračenje oštećuje vanjski sloj epiderme i odgovorno je za opekline od sunca.UVA i dugo UVA zračenje oštećuje kolagen i elastin, što uzrokuje duboka i dugotrajna oštećenja kože. Infracrveno zračenje može prodrijeti u kožu dublje od UVA i UVB zraka i iako nije vidljivo golim okom, može stimulirati nastanak slobodnih radikala, koji doprinose smanjenju čvrstoće kože i pospješuju njezino starenje** ** Schröder P., Haendeler J., Krutmann J.: The role of near infrared radiation in photoaging of the skin. Exp Gerontol 43 (7): 629-632, 2008"

950x670 CRO

GARNIER PRUŽA PODRŠKU ECL-u U PREVENCIJI RAKA KOŽE

Od 2006. godine Garnier pruža podršku Udruženju europskih liga protiv raka (ECL) promicanjem znanja o opasnostima izlaganja suncu i edukacijom mladih o značaju zaštite kože od štetnog djelovanja sunca. Prekomjerno izlaganje suncu u djetinjstvu ozbiljan je rizik: potiče pojavu melanoma u odrasloj dobi.

465_328_04-SRB-CRO.jpg