first fixed slider
Ulja

Arganovo ulje

Arganovo ulje dobiva se od plodova drva argana, koja raste isključivo u Maroku. Proizvodnja arganova ulja iznimno je dugotrajan proces. Sadrži masne kiseline i vitamin E, koji prirodno hrane kosu. Ne zovu ga bez razloga zlatom Maroka!

Makadamijino ulje

Naše makadamijino ulje proizvedeno je u procesu koji se temelji na principima zelene kemije (saznajte više u kartici „Naše obaveze”). Ručno brani orah makadamije drobimo i dobivamo blagotvorno ulje. Lagano i intenzivno obnavljajuće ulje lako se upija i zaglađuje kosu do samih vrhova, bez opterećivanja.

Makadamija
465 328 kameliowy

Ulje kamelije

Ulje kamelije dobiva se od cvijeta kamelije, koji u Aziji navješćuje dolazak proljeća. Ima senzualan miris i mnoštvo vrijednih sastojaka. Bogato je omega 6 i 9 masnim kiselinama. Ova hranjiva kombinacija čudotvorni je eliksir koji hrani kosu i daje joj sjaj. Zahvaljujući tim svojstvima vaša će kosa biti svilenkasto glatka i puna sjaja.

Ricinusovo ulje

Ricinusovo ulje dobiva se od sjemenki ricinusa – samonikle biljke u tropskim regijama. Brojna ljekovita i njegujuća svojstva ricinusova ulja poznavali su već stari Grci i Rimljani. Njegova gusta tekstura bogata je omega 6 masnim kiselinama i vitaminima A i E. Ricinusovo ulje štiti kosu od lomljenja, a vrhovima vraća zdrav izgled. Kosa je ojačana, elastična i sjajna.

465 328 rycyna
465 328 migdalowy

Bademovo ulje

Ovo se ulje dobiva od badema koji rastu u sunčanoj sredozemnoj klimi. Badem je bogat antioksidansima, omega 3 masnim kiselinama, proteinima, vitaminom E, magnezijem i kalcijem. Bademovo ulje poznato je po svojim hranjivim svojstvima, a kosu čini mekšom i punom sjaja.