Maske za lice: koja vrsta najbolje odgovara vašem tipu kože? Maske za lice: koja vrsta najbolje odgovara vašem tipu kože?

Koja Maska za Lice Najbolje Odgovara Vašem Tipu Kože? - Garnier

Iako svi mogu osjetiti blagodati maske za lice, važno je odabrati pravi proizvod. Nastavite čitati i otkrijte koja maska najbolje odgovara vašem tipu kože.

Maske za lice: koja vrsta najbolje odgovara vašem tipu kože?

Za skoro svaki tip tena postoji odgovarajuća maska za lice. Niste sigurni koju isprobati? Nastavite čitati i saznajte koja *maska za lice* odgovara vašem tipu kože.

Maske u obliku maramice / papirne maske: za hidrataciju suhe kože

Je li vaša koža dehidrirana i potrebna joj je trenutna *povećana hidratacija*? Ako je odgovor da, *maska u obliku maramice ili papirna maska* može biti odličan izbor. Na primjer, maska Garnier Hydrabomb Pomegranate Hydrating Tissue Mask djeluje kao hidratantna folija koja otpušta serum prepun hranjivih i blagotvornih sastojaka tijekom 15-minutne primjene. Nadahnuta pomamom za korejskom ljepotom, vašoj koži pruža trajnu hidrataciju, zadovoljava potrebu kože za hidratiziranosti, oživljava je i daje joj mladenački izgled.

Matirajuće maske i maske u obliku pilinga: za masnu ili mješovitu kožu s nepravilnostima

Dosta vam je stalnog sjaja kože i bubuljica? *Matirajuća maska* kao što je Garnier Pure Active 3-in-1 Charcoal Blackhead Mask Wash Scrub ublažava sjaj i upotrebljava snagu aktivnog ugljena u svojoj formuli te pomaže u izvlačenju nečistoća, ujednačavanju *neujednačenog tena* i smanjenju pojave pora dubinskim čišćenjem i pročišćavanjem. *Peel Off* (tj. tekuća maska koja se povlači poput trake) predstavlja još jedno vrlo djelotvorno rješenje za uklanjanje nečistoća s kože.

Antioksidativne maske: za sjaj normalne kože

Čak i ako nemate posebnih problema s kožom, svakako možete poboljšati ten upotrebom maske. Antioksidansi su učinkoviti u oživljavanju i pomlađivanju kože te sprečavanju utjecaja iz okruženja. Mogu vam pomoći da *osvježite ten* i vidljivo smanjite pojavu sitnih bora kako bi vaša koža izgledala mlađe. Odličan je primjer linija *Fresh-Mix Tissue Masks*, koja sadrži vitamin C ili hijaluronsku kiselinu. Jedan je dio s hidratantnom formulom, a drugi s iznimno upijajućom mrežom suhih algi. Nakon miješanja, maska stvara gel koji savršeno odgovara licu za čvršću, svježiju kožu.

Papirna maska za umirivanje osjetljive kože

Fantastična stvar kod proizvoda kao što je maska *Super-Hydrating Soothing Tissue Mask* jest to što umiruje osjetljivu kožu, a istovremeno smanjuje osjećaj zatezanja. Između ostalih sastojaka, formula sadrži hijaluronsku kiselinu, koju tijelo prirodno proizvodi, a koja, kada se skupi na površini kože kao dio posebno pomiješane formule, može smanjiti pojavu bora i učiniti da koža izgleda umireno, glatko i elastično.

Bez obzira na vaš problem, možete pronaći *masku za lice* osmišljenu tako da poboljša vaš ten. Jednostavno utvrdite koji tip kože imate, odaberite jednu od *preporučenih maski za lice* i počnite uživati u njezinim blagodatima.