Koja su tri jednostavna koraka u tretiranju mitesera i bubuljica i kako aktivni ugljen može pomoći u tome? Koja su tri jednostavna koraka u tretiranju mitesera i bubuljica i kako aktivni ugljen može pomoći u tome?

Prednosti Aktivnog Ugljena za Tretiranje Mitesera i Bubuljica - Garnier

Koji je najbolji način tretiranja mitesera i bubuljica? Otkrijte što uzrokuje nepravilnosti na vašoj koži i kako prirodna sredstva, poput aktivnog ugljena, mogu pomoći.

Koja su tri jednostavna koraka u tretiranju mitesera i bubuljica i kako aktivni ugljen može pomoći u tome?

Masna koža može biti blagoslov za ljepotu na mnogo načina! Prirodno podmazivanje održava kožu elastičnom i sprječava dehidraciju, što znači da se pojava bora obično odlaže mnogo duže nego kod onih sa suhom kožom. Masna koža sklonija je pojavi mitesera, bubuljica pa čak i akni, ali zašto i koji je najbolji način za *tretiranje mitesera*?

Što je uzrok pojave mitesera i bubuljica?

Vaše tijelo stvara prirodnu masnoću koja se naziva sebum, a koja pomaže u stvaranju blagotvorne zaštitne barijere kože. Problem je u tome što osobe s masnim tipom kože često proizvode previše masnoće, koja zatim u kombinaciji s prljavštinom iz okruženja, šminkom i mrtvim stanicama kože začepljuje pore. S obzirom na to da bi pore trebale biti protočan autoput, a ne slijepa ulica, upravo su ove blokade odgovorne za stvaranje mitesera i bubuljica. Na svu sreću, *njega masne kože* i obrana od mitesera i bubuljica jednostavniji su nego što mislite. Nemojte biti u iskušenju da ih istiskujete jer će to samo dovesti do upaljene kože i iritacije. Umjesto toga, jednostavna svakodnevna njega kože s pomoću pravih sastojaka može ponuditi savršeno rješenje za mitesere i bubuljice.

Tri koraka u tretiranju mitesera i bubuljica?

Prvi korak: izaberite odgovarajuće sredstvo za čišćenje

Započnite s izbacivanjem iz upotrebe sapuna koji isušuju i umjesto toga temeljito očistite kožu ujutro i navečer. Otkrit ćete da su opcije bez sapuna dostupne u tradicionalnim formulama za čišćenje i pranje, ovisno o vašim željama. Potražite rješenje koje umiruje, poput gela za čišćenje koji sadrži salicilnu kiselinu, za koju je poznato da pomaže u otapanju viška sebuma i nečistoća – nešto poput gela za čišćenje Pure Active, posebno osmišljenog za svakodnevno čišćenje koje pomaže u otvaranju pora, vidljivo *smanjuje mitesere* i uklanja višak masnoće.

Drugi korak: uklonite mrtve stanice kože

Piling je dobar način da se oslobodite prirodnog nakupljanja mrtvih stanica kože i drugih zagađivača kojima je vaša koža često izložena. Na ovaj način održavate pore čistima i oslobađate nove svježe stanice kože ispod površine, a koži dajete zdravi sjaj! Pure Active 3 u 1 gel s ugljenom inovativna je formula koja upotrebljava prirodnu snagu čišćenja ugljena kao tajno oružje u borbi protiv čak i najotpornijih mitesera i bubuljica! Što je još bolje, osmišljen je tako da se može upotrijebiti kao sredstvo za čišćenje, piling i maska.

Treći korak: upotrebljavajte maske i hidratantne kreme

Redovita upotreba odgovarajuće maske za lice može pomoći u uklanjanju preostalih blokada u porama. Određene maske sadrže sastojke koji se prirodno bore protiv nečistoća, poput ugljena i gline, koji imaju odlična svojstva čišćenja i učinkoviti su u uklanjanju viška masnoće, toksina i prljavštine s kože. Dostupni u raznim oblicima, poput traka koje se gule jednostavnih za upotrebu ili maski za lice s glinom; zamislite ove sastojke kao mini usisavače za čišćenje kože. Pure Active Peel Off tekuća je maska koja se zgusne, a zatim se guli poput trake, uklanjajući sa sobom nečistoće. Kao završni detalj vaše svakodnevne njege, nikada se nemojte plašiti hidratacije – čak je i masnoj koži potrebna hidratacija da bi pravilno funkcionirala. Samo odaberite laganu formulu koja će hidratizirati vašu kožu, bez osjećaja težine s još više masnoće.

Rješavanje problema masne kože i mitesera i bubuljica tipičnih za ovaj tip kože ne mora biti komplicirano – ako slijedite naše korake, to može biti jednostavno kao 1-2-3.