Jesu li organski proizvodi za njegu protiv starenja dobri za moju kožu? Odgovori na vaša pitanja! Jesu li organski proizvodi za njegu protiv starenja dobri za moju kožu? Odgovori na vaša pitanja!

Jesu li Organski Proizvodi Protiv Starenja Kože Dobri za Vas? - Garnier

Saznajte sve o najboljim organskim sastojcima protiv starenja za njegu vaše kože. Otkrivamo zašto i kako djeluju na smanjenje bora unutar linije Garnier BIO.

Jesu li organski proizvodi za njegu protiv starenja dobri za moju kožu? Odgovori na vaša pitanja!

Sastojci su ti koji nam govore je li riječ o proizvodu za njegu kože protiv starenja, za regeneraciju ili jačanje vitalnosti i zdrav sjaj kože, o blagodatima i o tome je li proizvod dobar za vašu kožu. Pogledajmo neke od pozitivnih razloga za odabir *organskih proizvoda za njegu protiv starenja kože*.

Čisti, organski sastojci

Svaki proizvod za njegu kože podrazumijeva da morate pronaći onaj koji odgovara vašem tipu kože. Ipak, postoji jedna stvar na kojoj će vam koža uvijek biti zahvalna, a to je hranjivost. Garnier BIO Smooth & Glow Facial Oil Lavandin sadrži maslinovo, jojobino i suncokretovo ulje, ulje kamelije i *arganovo ulje*. Ova ulja pažljivo su kombinirana s *organskim esencijalnim uljem lavande* u formuli koja pomaže u njezi svih tipova kože, čak i osjetljive. Zahvaljujući *organskoj* formuli, ne postoji ništa što vašu kožu može spriječiti da u potpunosti uživa u blagodatima ovih sastojaka.

Organsko esencijalno ulje lavande

Vjekovima omiljena zbog svojeg ugodnog mirisa, sada je poznato i da organsko esencijalno ulje lavande pomaže u jačanju njege *protiv starenja kože*. Biljka koja se upotrebljava je sorta pod nazivom hibridna lavanda, koja se organski uzgaja u Francuskoj. Sastav *esencijalnih ulja* je složen, ali neki od glavnih sastojaka ovog ulja od lavande su linalol, linalil acetat, kamfor i cineol. Njegova obnavljajuća svojstva i *svojstva protiv starenja* potječu iz sposobnosti da stimulira prirodne procese obnavljanja kože, unaprjeđujući na taj način postojanost i elastičnost i *smanjenje bora*. Upotrijebite ovaj sastojak koji se nalazi u posebnim formulama dnevne kreme Garnier Bio Lavender Anti-Age i kreme za oči Garnier Bio Anti-age.

Organsko arganovo ulje

Uz svojstva lavande, hidratantna i obnavljajuća svojstva *organskog arganovog ulja* doprinose djelotvornosti formule Garnier BIO Regenerating Lavandin Smooth & Glow Facial Oil. Organsko arganovo ulje posebno je bogato hranjivim lipidima i masnim kiselinama, kao što su linolna i oleinska kiselina. Ovi sastojci imaju umirujuće i obnavljajuće djelovanje, a što organsko arganovo ulje čini posebno korisnim za suhu kožu.

Kao proizvod iz *organskog uzgoja* i obnovljivih biljnih izvora proizvođača kojima se garantira poštena ponuda, formula *organskih proizvoda za njegu kože protiv starenja* nije dobra samo za vašu kožu; dobra je za životnu sredinu i ljude koji u njoj žive.