Kako upotrijebiti balzam? Otkrijte ove jednostavne upute i vodič korak po korak Kako upotrijebiti balzam? Otkrijte ove jednostavne upute i vodič korak po korak

Upotreba Balzama i Regeneratora za Kosu - Vodič - Garnier

Zašto je balzam za kosu tako važan i kako ga pravilno upotrebljavati? Pročitajte da biste saznali kako unaprijediti njegu kose uz pomoć regeneratora i balzama.

Kako upotrijebiti balzam? Otkrijte ove jednostavne upute i vodič korak po korak

Većina ljudi zapravo nije sigurna *kako se upotrebljava balzam* niti što on zapravo radi. Ipak, ako odvojite vrijeme kako biste otkrili čemu zapravo služi balzam za kosu i kakav utjecaj mogu imati razne formule i sastojci, možete biti odlučniji u njezi kose.

Saznajte što je vašoj kosi potrebno od balzama
Izaberite pravu formulu za svoj tip kose
Usavršite ritual upotrebe balzama
Za najbolje rezultate umasirajte ga cijelom dužinom i vrhovima

Kako upotrebljavati balzam za svoj tip kose

Prvi korak: Otkrijte što je potrebno vašoj kosi

Postoji balzam za svaki tip kose, tako da možete biti precizniji u potrazi. Gusta, kovrčava kosa zna biti suha, stoga joj je potrebna dodatna hidratacija. Onima s tankom kosom potrebna je lagana formula koja neće dodatno otežati kosu. Obojena kosa zahtijeva dodatnu zaštitu kako bi se održali sjaj i intenzitet boje. Onima s vrlo oštećenom kosom potrebna je formula koja će obnoviti i njegovati kosu kako bi izgledala sjajno i zdravo.

Drugi korak: Izaberite balzam koji obavlja svoj posao

Nakon što odredite što je potrebno vašoj kosi, sljedeći je korak da odredite koji će balzam biti pravi izbor za potrebe vaše kose. Stručno izrađena formula balzama Fructis Hydrating Aloe Hair Food osmišljena je za intenzivnu hidrataciju suhe kose bez otežavanja. Ultra lagana formula balzama Fructis Plumping Watermelon Hair Food učinit će vašu tanku kosu svilenkasto glatkom, mekom i punijom. Vrlo oštećena kosa zahtijeva intenzivnu njegu, tako da će balzam Botanic Therapy Honey and Beeswax biti savršen izbor.

Treći korak: Usavršite ritual upotrebe balzama

Zapamtite: pratite potrebe svoje kose! Nakon ispiranja šampona možete procijeniti je li potrebno nanijeti balzam ili ne. Ako je vašoj kosi potrebno osvježenje i dodatna njega, onda je nakon šampona sljedeći korak u rutini definitivno balzam. Obojena kosa, kosa tretirana glačalom ili suha kojoj nedostaje hidratacija – svaka zahtijeva jedinstvenu njegu! Osluškujte svoju kosu i pružite joj odgovarajuću njegu!

Četvrti korak: Nanesite balzam kao profesionalac

Kosa pri korijenu mnogo se brže masti – stoga obratite pažnju da balzam nanosite po dužini i na vrhove kose. Dobro umasirajte, ostavite ga nekoliko minuta za bolji učinak, a zatim isperite.

Zašto je uopće potrebno upotrebljavati balzam??

Balzami nisu sjajni samo u borbi protiv zapetljane kose, već su osmišljeni da pruže i druge prednosti koje su potrebne vašoj kosi. Što je vaša kosa jača, to je otpornija na oštećenja u svakodnevnom životu i bolje je zaštićena od lomljenja.

Upotreba odgovarajućeg balzama na pravi način pomoći će da vaša kosa ostane meka i elastična i da izgleda sjajno.